Algemene informatie groepslessen

Voor diverse doelgroepen organiseren wij activiteiten die afgestemd zijn op de leeftijd en het niveau van de deelnemers. Of je nu fanatiek bent, van gezelligheid houdt of voor de gezondheid beweegt, we hebben een passende groep voor jou! Bewegen in water is plezierig en geschikt voor iedereen. Bovendien is de kans op blessures minimaal.

Rooster
Het rooster van de groepslessen is te vinden via deze link.

Tarieven
Will je onbeperkt en voordelig meedoen aan de groepslessen? Koop dan een Aquasport kaart. Met deze kaart, die beschikbaar is voor periodes van 5, 12 of 26 weken kunt u meedoen aan alle groepslessen met twee of drie sterren. Klik hier om naar de pagina van de tarieven te gaan.

Lesindeling
Wij delen onze groepslessen in op 3 niveau's qua intensiteit. Elke groepsles krijgt van ons een waardering in aantal sterren.

Groepslessen met 1 ster zjin licht intensief en geschikt voor revaliderende mensen, chronisch zieken, of wanneer u gewoon een rustige les wilt. Bij groepslessen met 1 ster, kun je denken aan AquaCare.

Groepslessen met 2 sterren zijn matig intensief. Hierbij ligt het tempo een stuk hoger, en wordt er meer van de deelnemer gevraagd. Een voorbeeld van een groepsles met 2 sterren is AquaVaria.

Groepslessen met 3 sterren zijn de zwaarste lessen die wij hebben. Wil je echt fanatiek aan de bak, doe dan mee met deze groepslessen. HIIT en Zwemtraining zijn de lessen met 3 sterren.
Cookie instellingen