ZwangerFit®Aqua

Zwemmen tijdens de zwangerschap is ontspannend en houdt het lichaam zo goed mogelijk in conditie. Tot ver in de zwangerschap kun je blijven meedoen aan de trainingen.

Samen met andere zwangere dames sporten is vooral erg gezellig, maar zeker ook belangrijk voor behoud van uw conditie tijdens de zwangerschap.

Speciaal programma
De trainingen worden speciaal afgestemd op de fysieke gesteldheid van de zwangere vrouw. Daarom vragen we aan iedere deelnemer ook om een intakeformulier in te vullen zodat we van uw persoonlijke situatie op de hoogte zijn.
Trainen in water heeft als voordeel dat er weinig tot geen belasting komt op de gewrichten. We maken combinaties van joggen, aquarobic en zwemmen zodat alle spiergroepen aan bod komen.

Wanneer je voor het eerst wil meedoen aan ZwangerFit® Aqua vragen we je om het intakeformulier in te vullen. Je vindt het intakeformulier hier.

Ervaring deelnemer
Chantal deed bij ons mee aan de lessen ZwangerFit®Aqua. Zij schreef een blog over haar ervaringen. Benieuwd naar het verhaal? Klik dan hier.

Na de bevalling
Om na de bevalling weer helemaal in vorm te komen, zijn er bij Zwembad de Schaeck verschillende mogelijkheden. Zo kun je meedoen aan een groeples zoals AquaJogging of AquaRobic of kun je gewoon lekker je banen zwemmen. En wat is er leuker om met je kindje mee te doen aan het baby, peuter en kleuterzwemmen?

Cookie instellingen