Aanmelden recreatief zwemmen & gezinszwemmen

Tickets recreatief zwemmen & gezinszwemmen
Kom jij ook lekker zwemmen bij De Schaeck? Het binnenbad is open om lekker te springen, spelen en glijden van onze glijbaan. Het rooster met alle tijden voor recreatief-, banen zwemmen en gezinszwemmen vind je hier.

Corona maatregelen
Vanwege de Corona maatregelen is er een beperkt aantal plekken beschikbaar per blok. Online boeken is verplicht en en er kunnen géén tickets gekocht worden bij de receptie. Na het betalen ontvang je een e-mail met een QR code. Laat deze code zien bij onze receptie en kom lekker zwemmen. 

Om toegang te krijgen op ons complex geldt dat je in het bezit moet zijn van een geldige corona QR-code. Dit bewijs is verplicht voor personen vanaf 18 jaar.

Spelregels boekingen
- Er vindt geen restitutie plaats van geboekte tickets.
- Is een datum grijs in de kalender? Dan zit het blok vol en kunnen er geen tickets meer worden geboekt voor die activiteit.

Let op: bij een betaalde boeking betaal je € 0,99 administratiekosten. Als tegenprestatie krijg je bij onze receptie één tegoedbon voor één gratis radartoren softijsje t.w.v. € 1,40. 

Bij boekingen van 0,00 (meerbadenkaart, abonnement of actieve lespas) betaal je geen administratiekosten en ontvang je geen tegoedbon voor een softijsje
 

Boeken
Boek hieronder je tickets! 

Cookie instellingen