Corona maatregelen

Als zwembad De Schaeck houden wij ons aan het protocol Verantwoord Zwemmen. Dit houdt in dat je bezoek anders is dan normaal, maar dat er nog wél gezwommen kan worden. Hieronder lees je de belangrijkste maatregelen die wij nemen om de veiligheid van onze bezoekers & medewerkers te waarborgen.

Aanmelden is nog steeds verplicht. 
Je leest hier hoe je dat doet voor de verschillende lessen/activiteiten. We werken met maximum bezoekersaantallen per blok. Vol = vol.

Gegevens van geregistreerde bezoekers worden maximaal vier weken bewaard.

Binnenkomst
In de entreehal zijn lijnen op de vloer aangebracht. Hierdoor houden bezoekers in de wachtrij voor de receptie 1,5 meter afstand van elkaar. Ook staat hier desinfectiemiddel om de handen te ontsmetten.

Kleedkamers
In de kleedkamers zijn markeringen aangebracht waar mensen mogen omkleden. Hierdoor kunnen bezoekers ook tijdens het omkleden 1,5 meter afstand houden. Er is een maximum aantal bezoekers per kleedkamer. Dit staat aangegeven op de deuren van de kleedkamers.

Kluisjes
De kluisjes mogen gebruikt worden. Bezoekers doen hun kluisje op slot met een zelfbedachte 4 cijferige PIN-code. Bij de kluisjes staat desinfectiemiddel om de handen te ontsmetten.

Douches
De douches zijn gesloten.

Actviteiten in het water
Hier werken we met een maximum aantal bezoekers, zodat ook in het water 1,5 meter afstand kan worden gehouden. 

Gebruik mondkapjes
Wij geven het dringende advies aan onze bezoekers om in de entreehal, horeca en kleedruimte een mondkapje te dragen. In het zwembad is dit niet nodig.

Horeca
De horeca is helaas gesloten vanwege de corona maatregelen. Wij hopen deze zo spoedig mogelijk weer te kunnen openen.
 

Cookie instellingen