Groot onderhoud

25 augustus 2024

VAN MAANDAG 26 AUGUSTUS TOT EN MET 22 SEPTEMBER IS ER GROOT ONDERHOUD GEPLAND. 

Groot Onderhoud
De gemeente Voorst is eigenaar van het gebouw van zwembad De Schaeck. Er is besloten dat er groot onderhoud moet plaatsvinden aan het zwembad om vele jaren duurzaam vooruit te kunnen. 

Hierdoor is de hele accommodatie dicht van 26 augustus t/m 8 september. Daarna mogen we gefaseerd open. Dat betekent concreet dat eerst alleen het doelgroepenbad (achterste bad) open gaat. Het buitenbad gaat dit seizoen niet meer open. Helaas is, door tegenvallers aan de technische kant, zwemmen in ons doelgroepenbad nog niet mogelijk. Wij zijn volledig gesloten tot en met 15 september. 

De kleedkamers van het binnenbad en de horeca mogen dan nog niet gebruikt worden. 

De gehele opening van de accommodatie staat gepland tussen 21 en 23 september. We hopen natuurlijk dat alle onderhoudswerkzaamheden volgens planning verlopen!

Roerige tijden dus voor ons als personeel, maar zeker voor u als trouwe bezoeker! 

Wat gaat er gebeuren?
Er staat veel te gebeuren in deze periode om het zwembad draaiende te houden. Onder andere worden de volgende punten aangepakt:

In de baden en bij de douches worden herstelwerkzaamheden aan de tegels verricht. In de machinekamers worden de filterbedden vervangen. De luchtbehandelingskasten op het dak van het zwembad worden vervangen, wat zorgt voor een optimale luchtkwaliteit. De complete elektriciteitsvoorziening van het binnen- en het buitenbad wordt vernieuwd. 

De glijbaan van het binnenbad krijgt een grote renovatie.
Daarnaast worden de plafonds in de kleedkamers, horeca en entreehal vervangen. 

Zoals u misschien al heeft gezien wordt er aan de buitenzijde van het zwembad gebouwd. Er komen twee groepskleedruimten bij inclusief douches, toiletten en kluisjes. De planning is dat deze kleedkamers op 1 november gereed zijn.

Betalingen en Compensaties
Graag willen wij onze trouwe bezoekers tegemoet komen, aangezien er in de onderhoudsperiode niet of beperkt gezwommen kan worden. 

Het maandbedrag voor abonnementhouders wordt in de maand september niet geïncasseerd. 
De aquasportkaarten van 5, 12 of 26 weken worden met 6 weken verlengd. Hierbij is ook gekeken naar het beperkte aanbod in de zomerperiode.

Heeft u vragen dan kunt u natuurlijk terecht bij onze medewerkers.
We hopen op uw begrip en dat we u straks weer in een goed onderhouden bad mogen begroeten!

Wanneer kan ik zwemmen?
Voor u misschien wel de belangrijkste vraag: wanneer kan ik weer komen zwemmen?
Van 16 tot en met 22 september hebben we een passend rooster gemaakt voor in het doelgroepenbad.
Via deze link vindt u het programma in ons openingsrooster. Voor de flyer met de mogelijkheden klik hier
En voor extra beweegmogelijkheden of gezellige activiteiten bij "buiten bij De Schaeck" klik hier. 

Let op: Het is door technische tegenvallers niet mogelijk om tussen 9 en 15 september te zwemmen in ons doelgroepenbad. Het aangepaste rooster gaat in vanaf 16 september.

In het doelgroepenbad is beperkt ruimte. Het is nodig om een plek te reserveren. U koopt daarvoor een ticket (voor een gereduceerd tarief) op onze website. Koop en reserveer hier.

Vanwege de werkzaamheden in onze horeca, receptie, entreehal en kleedkamers is het alleen mogelijk om gebruik te maken van de douches en kleedkamers van het buitenbad.

Het buitenbad is gesloten en zal dit seizoen niet meer open gaan.

Zwemlessen
Van maandag 26 augustus t/m zaterdag 21 september worden er géén zwemlessen voor de ABC-diploma's gegeven. Op maandag 23 september hervatten we alle zwemlessen weer. 

Voor de zwemles op zondag is er een uitzondering. Omdat deze lessen alleen in het doelgroepenbad plaatsvinden, kunnen deze zwemlessen starten per 15 september. Je kunt in de "Mijn-omgeving" vinden op welke dag en tijd je kind zwemles heeft. 

Baby-Peuterlessen
Van 16 tot en met 22 september hebben we een passend rooster gemaakt voor in het doelgroepenbad. 

Speciaal voor de ouders en de kindjes van onze baby-peuterlessen maken we op de doordeweekse ochtenden een spetterspeeltuin in het doelgroepenbad. Tussen 09.30 en 11.30 uur kunnen jullie heerlijk spelen voor een gereduceerd tarief. Je koopt als ouder een online ticket en alle kinderen mogen gratis mee. 
't Spetterhonk is gesloten t/m 22 september.

In het doelgroepenbad is beperkt ruimte. Het is nodig om een plek te reserveren. Koop daarom een ticket want VOL=VOL. Koop en reserveer hier.

Let wel op: Vanwege de werkzaamheden in onze horeca, receptie, entreehal en kleedkamers is het alleen mogelijk om gebruik te maken van de douches en kleedkamers van het buitenbad.

Vanaf maandag 23 september starten alle baby-peuterlessen weer op de "normale" tijden. Kijk in je "Mijn-omgeving" op welke dag en tijd je zwemt.