Summer Proof zwemlessen

Is uw kind Summerproof voor de zomervakantie?

De zwembaden in Nederland zijn dit jaar helaas een hele tijd dicht geweest vanwege corona. Kinderen konden dus een lange periode niet recreatief zwemmen, en het kan zo maar zijn dat de zwemvaardigheden van uw kind achteruit zijn gegaan. 

Nu de zomervakantie eraan komt is het natuurlijk een fijn gevoel als uw kind toch wat herhalingslessen heeft gevolgd en u meer kunt vertrouwen op de zwemvaardigheden van uw kind. Daarom bieden wij een 5-lessenreeks aan met als doel de zwemvaardigheden van uw kind weer op peil te krijgen. De lessen worden gegeven op de dinsdag van 18.15 - 18.55 uur en start op dinsdag 8 juni. De laatste les is op dinsdag 6 juli.

Door middel van allerlei speelse vormen worden de kinderen weer zwemveilig en raken ze weer vertrouwd met het water. Dan kan uw kind Summerproof de zomer in!

Voorwaarden:
- Uw kind is niet ouder dan 11 jaar
- Kinderen die meedoen moeten minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A

De 5 lessenreeks kost € 69,99. Wilt u uw kind opgeven? Stuur dan een mail naar zwemlessen@deschaeck.nl. Daarna krijgt u een link naar het online inschrijfformulier voor de Summerproof zwemlessen. We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol.
Cookie instellingen