Voorleesvrijwilligers gezocht

Voorlezen is belangrijk
Zwembad De Schaeck en de bibliotheek Brummen|Voorst vinden allebei taalontwikkeling van kinderen belangrijk. Door regelmatig voor te lezen leert een kind nieuwe woorden. Maar voorlezen prikkelt ook de fantasie en nieuwsgierigheid van kinderen.
 
Jij kunt hier als voorleesvrijwilliger een belangrijke rol bij spelen! Het zwembad en de bibliotheek openen samen een voorleeshoek in het zwembad! Terwijl er zwemles wordt gegeven (tussen 15.00 en 18.00 uur) kunnen broertjes en zusjes die meekomen luisteren naar mooie voorleesverhalen. Hoe leuk is dat!
 
Wie ben jij?
Jij vindt het leuk om voor te lezen aan jonge kinderen. Je bent zelfstandig en deelt je eigen tijd en planning in. Je zorgt voor een gezellige voorleeshoek in het gebouw van het zwembad. Aan de coördinator Jeugd en educatie laat je weten wanneer jouw voorleesmomenten zijn. Het gaat hier om een proef vanaf oktober tot het einde van 2021. Uiteraard hopen wij dat wij in 2022 hier gewoon mee doorgaan.
 
Interesse?
Via een e-mail naar info@bibliotheekbrummenvoorst.nl kun jij je belangstelling aangeven. Heb je nog vragen over de functie? Stuur dan een e-mail naar Miriam Gerritsen, coördinator Jeugd en educatie, via m.gerritsen@bibliotheekbrummenvoorst.nl of bel Miriam via 06 15 46 47 89.
 
 
Cookie instellingen