Zomervakantie bij De Schaeck

In de zomervakantie is er veel ruimte om recreatief te zwemmen in ons binnen- en buitenbad!

Tijden

Iedere dag zijn er tijdsblokken om recreatief te komen zwemmen. Iedere doordeweekse dag kan dat in het binnenbad van 13.00 - 18.00 uur. Op zaterdag is dit van 13.00 - 17.00 uur en op zondag van 11.00 - 17.00 uur. Het complete rooster voor de zomervakantie vind je hier.

Bij temperaturen boven de 23 graden is ook het buitenbad open. Dan kun je al eerder terecht in het buitenbad. Check hier de openingstijden van het buitenbad.

Online tickets
Je ticket voor het recreatieve zwemmen koop je vooraf online. Hierdoor ben je verzekerd van een plekje op de door jou gekozen dag. Er is een beperkt aantal tickets per dag beschikbaar. Vol is vol.

Er zijn enkele spelregels voor het boeken van de tickets:
- Er vindt geen restitutie plaats van geboekte tickets.
- Is een datum grijs in de kalender? Dan zit het blok vol en kunnen er geen tickets meer worden geboekt voor die activiteit.
- Nieuwe tickets komen ongeveer 1 week van te voren online.

Let op: bij een betaalde boeking betaal je € 0,99 administratiekosten. Als tegenprestatie krijg je bij onze receptie één tegoedbon voor één gratis radartoren softijsje t.w.v. € 1,40. 

Bij boekingen van 0,00 (meerbadenkaart, abonnement of actieve lespas) betaal je geen administratiekosten en ontvang je geen tegoedbon voor een softijsje


Klik hier voor het boeken van de tickets

Zomervakantievoordeelkaart horeca
In de zomervakantie hebben we een speciale actie in onze horeca. Voor slechts € 3,50 koop je een voordeelkaart. Bij deze voordeelkaart zit een patatje met mayonaise en een kroket of frikandel. De zomervakantievoordeelkaart is online te boeken wanneer je je ticket boekt voor het recreatieve zwemmen. 

Rookvrijke accommodatie
Sinds 1 juli is De Schaeck rookvrij. Dat betekent dat er op het gehele compex niet gerookt mag worden. Meer informatie vind je hier.
Cookie instellingen