Openingstijden binnenbad

Baby peuter zwemmen

  • donderdag
  • 10:00 - 11:20
  • Doelgroepenbad & Recreatiebad
Elke week weer een speciaal moment voor jou en je kindje. Dat is zwemmen voor guppy's en puppy's.
Heerlijk spetteren, spelen en zingen met andere kinderen. En wat is er fijner dan nieuwe dingen uitproberen in de veilige armen van je papa of mama?

Heerlijk warm 
De temperatuur van ons water is heerlijk warm. In het bad waar de allerkleinste kinderen zwemmen is het maar liefst 34 graden.

Je vertrouwd voelen in het water 
De zwemlessen zijn erop gericht om je kindje een vertrouwd en prettig gevoel te geven in het water. Ze leren lekker te spelen, spetteren en genieten. En dat is een prima voorbereiding om te leren zwemmen. Als je minimaal een jaar lang het baby-peuterzwemmen hebt gevolgd kun je meteen zonder wachttijd doorstromen naar de zwemles voor diploma A.

Guppy- en puppygroepen
Er zijn verschillende leeftijdsgroepen; je bent welkom met je kindje vanaf 4 maanden. Ieder kind zwemt met leeftijdsgenootjes bij een vaste zwemjuf. Je koopt 8 lessen, die je in 10 weken kunt volgen. Zo kun je dus ook een keertje overslaan.
 

Guppy- en puppydiploma’s
In de baby-peuterlessen wordt gewerkt met de eerste heuse zwemdiploma’s voor de baby’s en peuters, de guppy- en puppy diploma's. Er wordt ook een echt afzwemfeestje georganiseerd waarbij iedereen wordt uitgenodigd om te komen kijken!

Een keertje proberen?
Wil je eerst eens proberen hoe het is, dan ben je altijd welkom om eens een keer mee te doen. Even bellen of mailen van te voren (ouderenkind@deschaeck.nl) zodat we je kunnen inplannen, dat is genoeg. Of kom een keer met je kleintje zwemmen tijdens de banenzwemuren, dan is er ruimte genoeg in het recreatiebad. Aankleedkussens liggen klaar in de badhal.