Aanmelden zwemles AB-pakket

Inschrijven
U kunt uw kind (vanaf 3,5 jaar) inschrijven voor de lessen voor het AB-pakket door het formulier hieronder in te vullen. Kiest u toch liever om te betalen per lesperiode? Klik dan hier. Meer informatie over de zwemlessen vind u hier. Informatie over het verschil tussen het AB-pakket en betalen per lesperiode vind u hier.

Voorwaarden
Klik hier voor de voorwaarden voor de zwemlessen bij De Schaeck.

Bij inschrijving gaat u akkoord met de automatische incasso. Dat betekent dat we na inschrijving € 21,20 afschrijven van uw rekening voor het inschrijfgeld. Daarbij zit ook het lespasje inbegrepen wat u bij de eerste zwemles ontvangt.Bij opgave willen we al graag weten voor welke lesdag u kiest zodat we gericht kunnen oproepen.

Is het wachten voorbij? Dan is uw kind aan de beurt!
U ontvangt van ons een oproep wanneer uw kind bovenaan de wachtlijst staat en minimaal 4 jaar oud is. Bij de oproep ontvangt u een mail met daarin alle informatie rondom de zwemlessen van uw kind en de inlogcodes voor het leerlingvolgsysteem. Het kan zijn dat deze mail (vooral bij Hotmail en Gmail adressen) in uw spambox terecht komt. 

Voorleesboekje
Nadat u uw kind heeft ingeschreven, kunt u bij onze receptie het informatieve en leuke voorlesboekje 'Sjaak gaat op zwemles' ophalen. Bij het voorleesboekje ontvangt u ook 1 vrijkaartje voor recreatief zwemmen om alvast te oefenen met uw kind. Zo leren u en uw kind het zwembad alvast goed kennen!

Wij gaan ervoor zorgen dat uw kind een plezierige en leerzame tijd heeft in ons bad!

Inschrijven zwemles AB pakket

Veld leegmaken
Cookie instellingen