Inschrijven zwemles per periode

Inschrijven
U kunt uw kind (vanaf 3,5 jaar) inschrijven voor de lessen waarbij u betaalt per periode door het formulier hieronder in te vullen. Kiest u toch liever voor het AB-pakket? Klik dan hier. Meer informatie over de zwemlessen vind u hier. Informatie over het verschil tussen het AB-pakket en betalen per lesperiode vind u hier.

Bij inschrijving gaat u akkoord met de automatische incasso voor het inschrijfgeld. Dat betekent dat we na inschrijving € 21,20 afschrijven van uw rekening. Daarbij zit ook het lespasje inbegrepen wat u bij de eerste zwemles ontvangt.

Bij opgave willen we al graag weten voor welke lesdag u kiest zodat we gericht kunnen oproepen.

Voorwaarden
Klik hier voor de voorwaarden voor de zwemlessen bij De Schaeck.

Is het wachten voorbij? Dan is uw kind aan de beurt!
U ontvangt van ons een oproep wanneer uw kind bovenaan de wachtlijst staat en minimaal 4 jaar oud is. Bij de oproep ontvangt u een mail met daarin alle informatie rondom de zwemlessen van uw kind en de inlogcodes voor het leerlingvolgsysteem. Het kan zijn dat deze mail (vooral bij Hotmail en Gmail adressen) in uw spambox terecht komt. 

Voorleesboekje
Nadat u uw kind heeft ingeschreven, kunt u bij onze receptie het informatieve en leuke voorlesboekje 'Sjaak gaat op zwemles' ophalen. Bij het voorleesboekje ontvangt u ook 1 vrijkaartje voor recreatief zwemmen om alvast te oefenen met uw kind. Zo leren u en uw kind het zwembad alvast goed kennen!

Wij gaan ervoor zorgen dat uw kind een plezierige en leerzame tijd heeft in ons bad!

Inschrijven zwemles diploma A

Veld leegmaken
Cookie instellingen