Kosten lessen diploma A

U kunt op 2 manieren de kosten van de zwemlessen voldoen. U kunt een lespakket kopen voor diploma A en B. Hiervoor betaalt u een vast bedrag ongeacht het aantal benodigde lessen. Of u kiest om per periode van 6 of 7 weken te betalen. Klik hier voor de tarieven van de zwemlessen.

Pakketprijs voor zwemlessen diploma A en B
Wilt u vooraf weten welk bedrag u kwijt bent aan de zwemlessen voor uw kind, kiest u dan voor het AB-pakket. Voor een vaste prijs kan uw kind alle zwemlessen volgen die nodig zijn om het A- en B-diploma te behalen, inclusief de kosten van het lespasje en het afzwemmen.

Het bedrag wordt in 3 termijnen geïncasseerd. Wanneer uw kind 1 keer in de week zwemles heeft, wordt het bedrag om de 4 maanden geincasseerd. Heeft uw kind 2 keer per week zwemles, dan is de incasso om de 2 maanden. Het is niet mogelijk om het totaalbedrag in 1 x te voldoen. 

Wilt u uw kind aanmelden voor het AB-pakket, klik dan hier.

Betalen per lesperiode
U koopt het aantal lessen voor de start van iedere lesperiode. Een lesperiode duurt meestal 6 of 7 weken (afhankelijk van bijzondere / feestdagen en vakanties). U koopt alleen de lessen die daadwerkelijk gegeven worden. Indien een les niet doorgaat vanwege bijvoorbeeld Pasen of Pinksteren dan koopt u hiervoor dus ook geen les. Wilt u uw kind aanmelden voor deze lessen, klik dan hier.

Jeugdfonds Sport
Voor een eventuele aanvulling van het zwemlesgeld via het Jeugdfonds Sport kunt u 
hier klikken.

Afmelden 
We verwachten uw kind elke les. Als uw kind een keertje niet kan komen wilt u dit dan vooraf doorgeven via de mail: afmelden@deschaeck.nl  Een gemiste zwemles is voor eigen rekening.

Lespasje
Als uw kind begint met de zwemlessen krijgt uw kind een lespasje. Hiermee heeft uw kind toegang tot de zwemles. Dit pasje moet voor iedere zwemles bij de receptie gescand worden. Op vertoon van het pasje heeft uw kind ook gratis toegang tot het recreatief zwemmen.

Regeling vakanties/ziekte:
In de Kerstvakantie (Regio Midden) is er geen zwemles. Ook op feestdagen is er geen zwemles. In alle overige vakanties gaan de zwemlessen wel door. Uw kind wordt op alle lesdagen verwacht.
Mist u lessen doordat u op vakantie gaat of door ziekte dan zijn deze gemiste lessen voor eigen rekening.

Is uw kind langdurig ziek (langer dan 2 opeenvolgende weken) dan kunt u in aanmerking komen voor een vergoedingsregeling. Hiervoor dient u contact op te nemen met de Teamleider Zwemzaken (zwemlessen@deschaeck.nl). 

 

Cookie instellingen