Kosten lessen

Als uw kind begint met de zwemlessen schaft u een persoonlijk lespasje aan. Hiermee heeft uw kind toegang tot de zwemles. Voor iedere zwemles scant u het lespasje bij de receptie.

U koopt het aantal lessen voor de start van iedere lesperiode. Een lesperiode duurt meestal 6 of 7 weken (afhankelijk van bijzondere / feestdagen en vakanties). U koopt alleen de lessen die daadwerkelijk gegeven worden, indien een les niet doorgaat vanwege bijvoorbeeld Pasen of Pinksteren dan koopt u hiervoor dus ook geen les. 
We verwachten uw kind elke les. Als uw kind een keertje niet kan komen wilt u dit dan vooraf doorgeven via de mail. Een gemiste les is voor eigen rekening.

De tarieven voor zwemlessen vindt u via deze link.

Regeling vakanties/ziekte:
In de Kerstvakantie (Regio Midden) is er geen zwemles. Ook op feestdagen is er geen zwemles. In alle overige vakanties gaan de zwemlessen wel door. Uw kind wordt op alle lesdagen verwacht.
Mist u lessen doordat u op vakantie gaat of door ziekte dan zijn deze gemiste lessen voor eigen rekening.

Is uw kind langdurig ziek (langer dan 2 opeenvolgende weken) dan kunt u in aanmerking komen voor een vergoedingsregeling. Hiervoor dient u contact op te nemen met de teamleider zwemzaken (zwemlessen@deschaeck.nl).

Cookie instellingen